Verzenden en Retourneren

 

Verzending
​Al onze bestellingen verzenden wij via pakketpost met een Track & Trace code, zodat wij een zo goed mogelijke service kunnen bieden! De verzendkosten in NL zijn €5,95 (incl. btw) voor brievenbuspakjes en  dozen tot 1 kg.,  €6,95 (incl. btw) op bestellingen tot 2 kg of €40, daarboven zijn de verzendkosten gratis.

België en Duitsland: Verzending is gratis voor bestellingen boven €75.

Levering
Wij verzenden via PostNL of DPD, afhankelijk van waar het pakket vandaan komt (ons hoofdkantoor of magazijn). Indien je op werkdagen voor 12.30 uur bestelt en afrekent dan ontvang je jouw bestelling de volgende dag, via onze pakketdienst. Via de Track & Trace kun je jouw bestelling volgen. Wij leveren maar liefst zes dagen in de week, maandag tot en met zaterdag. Wanneer je in het weekend bestelt, dan is jouw bestelling dinsdag in huis.

Vanwege de jaarafsluiting worden bestellingen geplaatst tussen 27 december en 31 december verzonden in de eerste week van januari.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?
Was je niet thuis? Dan bezorgt de pakketdienst het pakket bij buren of laat een kaartje in je brievenbus achter. 

Houdt er rekening mee dat op feestdagen orders niet verwerkt of bezorgd. In een enkel geval is het mogelijk dat de bezorging vertraagd kan raken door omstandigheden aan de kant van de vervoerder.
1 januari - Nieuwjaarsdag
1 april - Tweede paasdag   
27 april - Koningsdag
9 mei - Hemelvaartsdag     
20 mei - Tweede Pinksterdag
25 december - Eerste Kerstdag
26 december - Tweede Kerstdag 

Retourneren 
Je kunt bij ons tot 14 dagen na in ontvangst name een retour aanmelden via info@esenol.nl, en daarna heb je 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. De retour verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening. 


Herroepingsrecht
Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier of door middel van een ander communicatiemiddel zoals per e-mail. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.

Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag (het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten) zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terugontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden. Terugbetaling zal geschieden via dezelfde betaalmethode die door de consument is gebruikt tenzij de consument nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.

Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang door de consument zelf is de consument aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het product.

De consument kan niet aansprakelijk worden gesteld voor waardevermindering van het product wanneer door de ondernemer niet alle wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht is verstrekt, dit dient te gebeuren voor het sluiten van de koopovereenkomst.

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
a. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
d. die snel kunnen bederven of verouderen;
e. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
f. voor losse kranten en tijdschriften;
g. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
h. voor hygiënische producten waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan:
esenol.nl
Philips de Goedelaan 2-14
5615 PN Eindhoven
info@esenol.nl
085-0605373

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

— Besteld op (DD-MM-YYYY) : — Bestelnummer :

— Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

— Naam/Namen consument(en)

— Adres consument(en) :

— IBAN Rekeningnummer:

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

— Datum(DD-MM-YYYY):

                                                                                                                                                                   (*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

© 2021 - 2024 esenol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel